RECURS RESPINS Avocatii lui Catalin

RECURS RESPINS - Avocatii lui Catalin Chereches vor cere eliberarea sub control judiciar. Aparatorii...

RECURS RESPINS Primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, rămâne în arest la domiciliu. Magistrații Curții de Apel Cluj au respins astăzi, 15 septembrie, contestația formulată la decizia Tribunalului Cluj de menținere a arestului la domiciliu.

Avocații primarului Cătălin Cherecheș au anunțat că cel târziu luni vor depune o nouă cerere de eliberare sub control judiciar. Mai mult, apărătorii se concentrează în acest moment pe depunerea unui amplu dosar la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO).

Abuzurile din România în cazul Cherecheș, în atenția CEDO

Potrivit avocațiilor primarului ales, Cătălin Cherecheș, dosarul care va fi depus la CEDO privește o amplă acțiune de contestare și criticare a abuzurilor la care a fost supus clientul lor. Mai exact, la Curtea Europeană a Drepturilor Omului vor fi atacate toate acțiunile procurorilor și multe dintre hotărârile și încheierile date de către instanțele românești. Acțiunea întreprinsă la CEDO, în cazul lui Cătălin Cherecheș, nu va avea ca și obiect atacarea condițiilor de arest, ci cercetarea judecătorească abuzivă.

Simona Vasiac

Citește și:

ACTUALIZARE 2 VINE ACASĂ! – Curtea de Apel Cluj a dispus eliberarea lui Cătălin Cherecheș! Decizia este DEFINITIVĂ!

DEMERS – Ordinul prefectului în cazul Cherecheș, atacat la Curtea Constituțională

Comments