REMEDIU NATURAL – Cel mai bun remediu pentru arsurile solare

REMEDIU NATURAL – Cel mai bun remediu pentru arsurile solare

REMEDIU NATURAL Arsurile solare nu sunt deloc plăcute și, în cazurile grave pot da naștere unor probleme de sănătate care pot pune chiar viața pacientului în pericol. Este foarte important să ne protejăm pielea ori de câte ori ne expunem la soare, să folosim creme cu protecție SFP și să nu ne expunem la orele de vârf. Dacă totuși reușim să ne ardem, sunt anumite remedii naturale care ne ajută să calmăm aceste arsuri.

REMEDIU NATURAL Tratamentele naturale dau un randament foarte bun și nu sunt nocive, neavând în conținut substanțe toxice care ar putea agrava arsurile. Totuși, pentru cazurile mai grave de arsuri solare, este recomandat să consultăm de urgență un medic specialist. În ceea ce privește remediile naturale, ingredientele lor au fost dintotdeauna apreciate pentru proprietățile lor vindecătoare, așa că nu ai motive să nu le încerci. Iată cum prepari cel mai bun remediu pentru arsurile solare:

Ingrediente:

– o lingură de gel de aloe vera
– o lingură de ulei de cocos
– patru linguri de miere de albine

Amestecă toate ingredientele într-un vas curat, cu ajutorul unui mixer sau al unei spatule. Păstrează acest preparat într-un borcan de sticlă curat și dezinfectat. Această cremă se aplică cu ajutorul unui tifon sau al unei comprese sterile, cu multă grijă pentru a nu leza și mai mult pielea. Procedura se repetă ori de câte ori este necesar, până ce pielea redevine hidratată și durerile se calmează.

Senzațiile de mâncărime și usturime vor dispărea imediat ce aplici această cremă și arsurile solare se vor vindeca mult mai repede. Ține cont de faptul că hidratarea are un rol extrem de important, așa că bea cel puțin 3 litri de apă zilnic și consumă multe fructe și legume în perioadele caniculare.

Sursă info.

Sursă foto.

Comments