REtINERI – Peste 13.000 de mandate de arestare in Turcia

REtINERI – Peste 13.000 de mandate de arestare in Turcia

REŢINERI  Autoritățile turce au reținut aproape 26.000 de suspecți după tentativa de lovitură de stat înregistrată în 15 iulie și au emis mandate de arestare pentru mai mult de jumătate dintre ei, a anunțat miercuri ministrul de interne turc, Efkan Ala, citat de DPA.

REŢINERI Autoritățile turce au reținut aproape 26.000 de suspecți după tentativa de lovitură de stat înregistrată în 15 iulie și au emis mandate de arestare pentru mai mult de jumătate dintre ei, a anunțat miercuri ministrul de interne turc, Efkan Ala, citat de DPA.

Mandatele de arestare au fost emise pentru 13.419 dintre cei 25.917 suspecți reținuți. Nu este clar câte persoane dintre cele reținute au fost eliberate.

REŢINERI. Oficialul turc a adăugat că 74.562 de pașapoarte au fost declarate invalide, pentru a împiedica astfel părăsirea Turciei de către suspecți.

Conform unui decret semnat de președintele Recep Tayyip Erdogan după tentativa de puci de luna trecută, durata maximă legală pentru care un suspect poate fi deținut înainte de a fi dat în judecată în Turcia a fost extinsă de la patru zile la 30 de zile.

Sursa info

Comments