#Rez(erv)istul Sorin Oancea, pe faras! Zarurile au fost aruncate: acuzatii de spalare de bani - unde au disparut 6 milioane de euro?

#Rez(erv)istul Sorin Oancea, pe faras

#Rez(erv)istul Sorin Oancea, pe faras! Zarurile au fost aruncate: acuzatii de spalare de bani - unde...

Ca in B1 TV au parcat toate cadavrele mediei #rezist o vedem cu totii. B1 e cel mai mare cuib provax, pro-globalism ii pro-dictatura pLandemica de tip China-Austria-Italia, potrivit solidnews.ro. Dupa anafrodiziaca UM-DIGI-SRI, B1 e cel mai mare cuib provax, pro-globalism ii pro-dictatura pLandemica de tip China-Austria-Italia, scrie jurnalistul Aurelian Popa.

Raportul ANAF-ului, raspandit de catre Bobby Paunescu asta vara la aproximativ 100 de jurnalisti (confirmat public de catre Ghilezan si de catre Comaroni), contine elemente de spalare de bani pe firma unde cei doi au 50%-50%, spalare de bani care ar fi fost efectuata de catre #rezervist-ul Sorin Oancea, potrivit Raportului de inspectie fiscala efectuat pentru perioada 2019-2022.

Cand moderatorul Silviu Manastire (SM) a plecat "subit" de la B1, a facut vorbire de cca. 6 milioane euro, profit generat in campania electorala trecuta.

Acesta a afirmat ca nu se stie ce a facut patronul Sorin Oancea cu ei. Probabil ca Manastire avea interes pe comisionul de succes asociat acestor 6 milioane, comision cu care Oancea l-ar fi tepuit in cel mai mioritic stil pe al sau moderator de prime-time dar si pe co-actionarul Bobby Paunescu, mai precizeaza Aurelian Popa, intr-o analiza solidnews.

,,Atat timp cat <> a fost emisiunea de prime time a televiziunii B1 TV, profitul acestui post de news&talk-show politic a fost de peste 6 milioane de euro", scria, la vremea plecarii din B1 TV, jurnalistul Silviu Manastire, intr-o postare pe Facebook.

Bobby Paunescu da cartile pe fata: "Bucataria interna nu se face publica, doar solutiile". Sorin Oancea, scos la tabla de AGA - MISTERUL celor 6 MILIOANE DE EURO

"Din surse demne de incredere, in maxim 72 de ore, Bobby Paunescu va iesi public si-l va executa, pe merit - zic eu - pe Sorin Oancea in sensul ca, in locul lui Sorin Oancea, noul administrator al firmei "B1 TV Channel SRL", va deveni Bobby sau o persoana apropiata acestuia", mai precizeaza sursa citata.

Presa vuieste

Revocarea lui Sorin Oancea din functia de administrator al B1 TV a devenit virala in presa din Romania, adevarata bomba mediatica. Interesant este, insa, subliniaza sursa citata, ca ziarul Adevarul si-a sters articolul initial ramas in indexul Google: https://t.me/wwwAurelianRO/6260 .

"Intrebarea mea de final suna cam asa: Daca Bobby il va hacui pe Sorin, redactia B1 TV se va curati de hashtagi, va declara oficial pLandemia incheiata si va recunoaste ca promovarea vaccinarii a fost o prostie colosala?" se intreaba Aurelian Popa, afirmand, intr-un PS, ca "Oancea se bazeaza pe protectia lui Coldea si a lui Ica Voinea, rezervist SIE conectat pe vechi cu Dancila.

"E de notorietate ca a fost coleg in trustul lui Voiculescu, la Intact, cu Voinea", mai scris jurnalistul.

Comments