Rin Grand Hotel, hotelul detinut de Robert Negoita, inchis definitiv pentru turisti. Va fi transformat in apartamente

Rin Grand Hotel, hotelul detinut de Robert

Rin Grand Hotel, hotelul detinut de Robert Negoita, inchis definitiv pentru turisti. Va fi transform...

Rin Grand Hotel, hotelul din sudul Bucurestiului, de langa targul de masini Vitan, o investitie de 60 de milioane de euro, anuntat la inaugurarea din 2007 drept „cel mai mare hotel din Europa“, s-a inchis pentru turisti si va fi convertit integral in apartamente, a informat Ziarul Financiar.

„Pandemia ne-a afectat foarte mult, gradul de ocupare si veniturile s-au prabusit dramatic la Rin Grand Hotel, veniturile au scazut cu 80%, am adus chiar bani de acasa. L-am inchis si transformam ultimele camere ce functionau in regim hotelier in apartamente. Pana in vara anului viitor vom finaliza aceasta conversie“, a spus Ionut Negoita, proprietarul hotelului, pentru Ziarul Financiar.

Fratele lui Robert Negoita, primarul sectorului 3, a precizat ca anul trecut mai functionau in regim hotelier 480 din cele aproape 1.500 de camere pe care le avea hotelul in 2007, cand a fost deschis.

Ionut Negoita, fostul actionar majoritar al echipei de fotbal Dinamo, a precizat ca se va concentra doar pe investitii in zona rezidentiala. „In turism asteptam vremuri mai bune. Vom continua investitiile pe rezidential”, a adaugat el.

Apartamentele, la vanzare pe OLX

Anunturi de vanzari de apartamente in interiorul hotelului se gasesc deja pe site-urile de vanzari online. Astfel, apartamente de 2 camere in Rin Grand Hotel se pot cumpara de pe OLX.ro cu preturi cuprinse intre 60.000 si 90.000, potrivit site-ului b365.ro.

Pe pagina de Facebook a hotelului a fost inchisa orice oferta de cazare, iar ultimele anunturi postate sunt din octombrie 2021 si se refera la activitati conexe inchirierii de camere de hotel, adica organizare de evenimente, precum nunti si botezuri.

Un alt hotel cunoscut din Bucuresti a fost afectat de schimbari, la finalul anului trecut. Hotelul Intercontinental, un simbol al Capitalei, va disparea ca denumire si va fi rebranduit in „Grand Hotel Bucharest”. „Actualul logo si denumirea vor disparea dupa 1 ianuarie 2022”, a declarat Lucian Marinescu, membru in Consiliul de Administratie al Companiei Hoteliere InterContinental Romania, pentru Libertatea, pe 8 decembrie 2021.

Comments