ROBINETE SECI Baimarenii si sighetenii raman

ROBINETE SECI - Baimarenii si sighetenii raman fara apa

ROBINETE SECI. Marţi, 20 septembrie, riveranii de pe mai multe străzi din Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei rămân fără apă la robinete. Fie din cauza unor lucrări, programte, fie din cauza unor avarii, aceştia vor rămâne pe sec o mare parte a zilei.

Astfel, în intervalul orar 9.00-14.00 pentru că se face cuplare la branșament, rămân fără apă băimărenii de pe Aleea Mocirei nr.34.

Din acelaşi motiv dar cu două ore în plus, adică între orele 9.00 – 16.00, rămân fără apă la robinete şi sighetenii. Este vorba despre riveranii de pe strada Ion Ghica, str. Traian Bilțiu Dăncuș, str. Popa Lupu bl. E 2, E 9, E 10, D 1-2, E 5-6, I 2.

UTIL – Vital continuă înlocuirea contoarelor tradiţionale
Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare. Aduc îmbunătățirea serviciilor oferite și vor asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.

Avarii au fost semnalate în Baia Mare. În intervalul 9.00 – 14.00 vor rămâne fără apă din cauza unei conducte sparte băimărenii de pe Bulevardul Unirii nr.5, str.Dragoș Vodă nr.7

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor avarii. Echipele de intervenție sunt la fața locului. Vor remedia situația și vor relua furnizarea apei potabile în cel mai scurt timp.

Comments