,,Rococo unlimited", expozitie de pictura inspirata din epoca ,,galanta"

,,Rococo unlimited", expozitie de pictura

,,Rococo unlimited", expozitie de pictura inspirata din epoca ,,galanta"

Miercuri, 9 noiembrie, de la ora 19.00, la Palatul Noblesse - Lifestyle Palace  va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură „Rococo unlimited” al artistei Oana Bîrsan. 

„O serie de tablouri inspirate din aşa numita epocă “galantă” vor recrea o lume bizară, fără limite, în fostul Palat al bancherului Berkovitz,  celebru pentru stilul eclectic, dar şi pentru petrecerile pe care le-a găzduit. Este universul Rococo al pantofilor din mătase, cu toc înalt, al coafurilor extravagante (femeile purtau pe cap adevărate corăbii), al machiajul exagerat şi al ghirlandelor de flori în culori pastelate. Este o lipsă totală a moderaţiei reflectată prin stilul caracteristic al pictoriţei, decorativ cu influenţe textile“, precizează un comunicat remis „Adevărul“ 

Lucrările Oanei Bârsan au fost expuse, de-a lungul celor 12 ani de activitate în spaţii de artă bucureştene, dar a avut şi câteva expoziţii personale şi de grup la Bruxelles, iar în 2009, câteva tablouri au fost prezentate în deschiderea Carnavalului de la Veneţia. 

Seara de la Palatul Noblesse va fi completată de un concert de jazz susţinut de Viorica Pintilie, alături de Alexandru Olteanu la pian şi Adrian Flautistu la contrabas. 


Comments