Rona Hartner, prima reactie dupa ce boala i-a recidivat: "Pentru intrarea in saptamana patimilor pentru mine"

Rona Hartner, prima reactie dupa ce boala

Rona Hartner, prima reactie dupa ce boala i-a recidivat: "Pentru intrarea in saptamana patimilor pen...

Rona Hartner trece din nou prin momente dificile, la doar două luni după operația în urma căreia i-a fost extirpată tumora de pe colon. Îndrăgita artistă a ajuns încă o dată pe mâna medicilor, iar în curând va suferi o nouă intervenție chirurgicală. În ciuda recidivării bolii de care suferă, Rona continuă să rămână optimistă și nu ezistă să le transmită fanilor vești în legătură cu starea sa de sănătate.

Rona Hartner nu renunță. Este pregătită de o nouă luptă cu boala

Rona Hartner a oferit prima reacție după aflarea veștii că boala de care suferă i-a recidivat. Fire optimistă și mare iubitoare a datinilor creștine, cunoscuta cântăreață a distribuit pe pagina sa de Facebook înregistrarea unui fragment din emisiunea Răi da Buni.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Alături de clipul în care Rona face declarații cu privire la starea sa de sănătate, artista a scris și un mesaj: „Veștile sunt acestea…. Pentru intrarea in săptămâna patimilor pentru mine”  . Un lucru e cert: Rona nu are de gând să renunțe la luptă.

Citeşte şi:
Mesajul transmis de Rona Hartner, la scurt timp după aflarea veștii că boala i-a recidivat
Mesajul transmis de Rona Hartner, la scurt timp după aflarea veștii că boala i-a recidivat

Ce a spus Rona Hartner la Răi da Buni

În clipul video distribuit pe pagina sa de Facebook, Rona Hartner îi ține la curent pe fani în legătură cu starea sa de sănătate. Îndrăgita actriță și cântăreață a vorbit deschis despre momentele dificile prin care este nevoită să treacă din nou.

Mi s-a depistat un cancer de colon, după ce am făcut ocluzie intestinală. Oncologul din Franța mi-a spus să fac citostatice de prevenție timp de șase luni. Sunt în faza trei a cancerului, voi face o mică intervenție chirurgicală. Nu m-au lăsat să plec, luni voi fi operată ca să-mi pună un cateter. Nu mi-e frică de citostatice, le fac din două în două săptămâni. Am cinci ganglioni lângă tumoră, pompau celule maligne în tot corpul. Acum ca să nu recidiveze și să nu se instaleze metastază trebuie să fac chimioterapie preventivă” , i-a mărturisit Rona Hartner moderatorului Mihai Morar.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Comments