Sarbatoare la snooker, la Bucuresti: O'Sullivan, Mark Selby sau Judd Trump vin la noi

Sarbatoare la snooker, la Bucuresti

Sarbatoare la snooker, la Bucuresti: O'Sullivan, Mark Selby sau Judd Trump vin la noi

Ronnie O'Sullivan, din nou campion mondial la snooker
Ronnie O'Sullivan, din nou campion mondial la snooker

European Masters se va bucura de participare a 32 dintre cei mai buni jucatori din lume, partidele fiind programate in perioada 3-7 octombrie, cu start de la ora 10:00, meciul zilei disputandu-se zilnic de la orele 19:30. Semifinalele se vor disputa sambata, 8 octombrie, cu incepere de la ora 13:00. Marea finala este programata duminica, 9 octombrie, in cadrul a doua sesiuni, de la ora 13:00, respectiv ora 19:00, conform MEDIAFAX.

Bogdan Enoiu, Manager General McCann Worldgroup Romania: ”Ronnie O'Sullivan este echivalentul lui Roger Federer in tenis la unghiurile si touch-ul pe care le aplica bilelor. Jocul de snooker se aseamana cu sahul, e un sport in care trebuie sa gandesti in avans. E remarcabil ca avem la Bucuresti 8 dintre 10 cei mai buni jucatori din lume. Fanii se vor delecta cu un maraton de 7 zile de meciuri spectaculoase.”

Cosmin Hodor, Organizator European Masters: "Mastersul European de Snooker e al doilea eveniment ca importanta in calendarul european World Snooker. Vedem la Bucuresti 8 din cei mai buni 10 jucatori ai lumii, oferim premii de peste 350.000€ si ne asumam cheltuieli de organizare de 500.000€. Locatia este ideala pentru meciurile de snooker, iar spectatorii au posibilitatea sa vada 4 meciuri pe zi cu cel putin un jucator din top 10, cu bilete la preturi mai mult decat accesibile.”

Articole recomandate

Comments