SATU MARE – Scandal la PNL, dupa numirea lui Ioan Rus in fruntea filiale

SATU MARE – Scandal la PNL, dupa numirea lui Ioan Rus in fruntea filiale

SATU MARE Numirea lui Ioan Rus în fruntea PNL Satu Mare s-a lăsat cu scandal în această filială.

SATU MARE Foștii PDL-iști acuză că noua componență a Biroului Permanent Județean a fost stabilită doar de președinte, fără consultări.

Prin urmare, ei au decis să se retragă în masă din această structură, notează obiectiv-sm.ro.

”Nu suntem de acord cu componența Biroului Permanent, nu s-a votat componența lui, nu am fost consultați. Ionuț Rus a luat deciziile singur fără să ne întrebe. Noi ne-am dori să fie paritate. În primul rând să se meargă pe structura aleșilor locali, să facă parte primarii, viceprimarii, consilierii județeni și pe urmă ce locuri mai rămân să se împartă între cele două partide, să fie paritate. Sincer și scurt, noi foștii pdl-iști suntem nemulțumiți, că ne-au pus deoparte din toate punctele de vedere”, a declarat Rotaru Marinel, primar de Santău.

Și alți foști PDL-iști susțin această idee. Ei sunt nemulțumiți că din noul Birou Permanent Județean fac parte 30 de foști liberali, dar doar 17 foști democrat liberali.

Nemulțumiri sunt legate și de faptul că în structură au fost primite persoane care, în timpul campaniei electorale, au părăsit partidul și au făcut campanie împotriva lui, iar mai apoi au fost reprimite și aduse tocmai la conducere.

sursa info

Comments