SCANDAL INTRE VICTIME - Un blogger dezvaluie certurile pentru bani ale victimelor de la Colectiv

SCANDAL INTRE VICTIME - Un blogger dezvaluie certurile pentru bani ale victimelor de la Colectiv

SCANDAL ÎNTRE VICTIME  Ne apropiem cu pași repezi de comemorarea unui an de la tragedia din Colectiv, dar victimele acestui teribil accident nu sunt în relații tocmai cordiale Bloggerul Bogdan Liviu arată că victimele de la Colectiv se ceartă pe banii care s-ar strânge la evenimentul de comemorare.

„La început trebuia să existe un singur eveniment, acela de la Arenele Romane, organizat de Nelu (Brândușan, n.r.). Numai că acolo a intervenit o problemă. C.S. (unul dintre supraviețuitori, n.r.), despre care nu știu ce rol avea în toată arhitectura aceea, a cerut 10% din încasări. O singură sursă spune că acest lucru s-ar fi întâmplat în biroul lui Nelu, iar acesta i-ar fi explicat personajului cum se închide ușa pe dinafara. Toate cele trei personaje cu care am vorbit confirma însă clar cererea și procentul.

Drept pentru care a apărut cel de-al doilea eveniment, cel din Berăria H, al lui Eugen Iancu (președintele asociației GTG 3010, n.r.) în spatele căruia se afla C. Iancu, s-a gândit ca-i pot ieși ceva mai mulți bani de la o chestie făcută într-un loc pe placul tuturor, o sa vedem mai încolo cam care ar fi motivația”, a scris Bogdan Liviu pe blogul sau.

Sursă info.

Sursă foto.

Comments