Scandal la o baza sportiva din Arges. Noul proprietar a batut tarusi pe teren

Scandal la o baza sportiva din

Scandal la o baza sportiva din Arges. Noul proprietar a batut tarusi pe teren

O parte importantă din baza sportivă  „Aripi” a fost retrocedată, după ce Primăria Pitești a pierdut un proces definitiv în instanță. Astăzi, proprietarul a venit pentru a fi pus în posesie. Pe terenurile de fotbal au fost bătuți țăruși pentru a fi delimitată porțiunea câștigată.

Scandal la baza sportivă „Aripi”. Noul proprietar a bătut țăruși pe teren! Liceul cu Program Sportiv (LPS) Viitorul Pitești, fostul „Aripi”, a anunțat că 2483 de metri pătrați din terenurile pe care se antrenează copiii, la fotbal, au fost retrocedate unei persoane fizice. Noul proprietar a sosit marți dimineața, împreună cu reprezenti ai Primăriei Pitești, pentru a fi pus în posesie, scrie Realitatea de Argeș.

Mircea Toma a luptat pentru acest teren încă din 1991. La sfârșitul lunii ianuarie 2019, acesta a câștigat, la Tribunalul Argeș, procesul prin hotărâre definitivă.

S-a câștigat în instanță! Eu sunt moștenitor, terenul a fost al bunicului meu.  Lupt pentru tereul acesta din 1991. (…) Nu trebuia să găsim noi soluții și cei care administrau terenul.  Nu puteau să dea alt teren la schimb. Atâta timp cât eu nu aveam ce să dau la schimb, Primăria nu avea cum să facă schimbul. Am fost pus în posesie și acum se va încerca un schimb.”, a precizat proprietarul.

Cum până în acest moment nu s-a luat nicio măsură, proprietarul a încercat să delimiteze prin țăruși porțiunea sa de restul terenurilor de fotbal. În cele din urmă, după negocieri cu reprezentanții Primăriei Pitești, țărușii au fost scoși de pe teren. S-a dat în schimb cu vopsea ca să rămână terenul delimitat. Copiii pot să se antreneze în continuare, dar doar dacă proprietarul va ajunge la o înțelegere cu Primăria.


Fanatik.ro

Anuntul DEVASTATOR al medicilor despre Mihai Constantinescu: Creierul a stat fara oxigen mult timp! Ce ii vor face doctorii

Fanatik.ro

SONDAJUL care pune PSD pe JAR! Cate voturi ar lua Liviu Dragnea si Firea! SURPRIZA la Klaus Iohannis

Stirile PRO TV

VIDEO. Kim Kardashian, ajutată de 3 bărbați să intre în rochia Thierry Mugler. Ce a purtat pe dedesubt

Comments