SCANDAL SEXUAL - Probleme serioase in tabara lui Hillary Clinton

SCANDAL SEXUAL - Probleme serioase in tabara lui Hillary Clinton

SCANDAL SEXUAL  Huma Abedin, o consilieră apropiată a lui Hillary Clinton, candidata democrată la Casa Albă, a anunţat luni că se desparte de soţul său Anthony Weiner, după ce acesta a fost implicat într-un nou scandal al mesajelor cu conţinut sexual, un divorţ imediat exploatat de contracandidatul republican Donald Trump, relatează AFP şi DPA.

„După un proces de gândire lung şi dureros asupra căsătoriei mele, am decis să mă despart de soţul meu”, a precizat Huma Abedin într-un comunicat. Huma Abedin a spus că ea şi soţul său, fost membru al Congresului, “rămân devotaţi în a face tot ce este cel mai bine” pentru fiul lor şi a cerut să îi fie respectată intimitatea. Anunţul consilierei lui Hillary Clinton vine după dezvăluiri privind un nou scandal al mesajelor cu conţinut sexual explicit pe care Weiner le-a schimbat cu o altă femeie şi care au fost publicate duminică de New York Post.

Conform articolului din New York Post, Weiner a trimis fotografii obscene cu el unei alte femei în timp ce soţia sa era în campanie pentru Hillary Clinton. Ziarul a publicat o fotografie în care Weiner este surprins întins pe pat doar în lenjerie intimă, în timp ce fiul de 4 ani al cuplului doarme în spatele său.

Weiner, un fost membru al Congresului din partea oraşului New York, a mai fost implicat în scandaluri sexuale. În 2011, a trimis din greşeală o fotografie cu el în chiloţi tuturor abonaţilor săi de pe Twitter, şi nu doar tinerei femei cu care flirta pe internet. El a demisionat din Congres după acel episod. A încercat să îşi reia cariera politică doi ani mai târziu intrând în cursa pentru primăria New Yorkului. Însă şi-a ratat şansa în urma unor dezvăluiri privind noi mesaje cu conţinut sexual.

Donald Trump, contracandidatul republican al lui Hillary Clinton la alegerile prezidenţiale de la 8 noiembrie, a spus că Huma Abedin a luat decizia „înţeleaptă”. „Îl ştiu foarte bine pe Anthony Weiner, iar ei îi va fi mult mai bine fără el”, a precizat Trump într-un comunicat.

El o critică pe Hillary Clinton pentru că i-a permis lui Weiner să fie atât de aproape de informaţii clasificate, sugerând că în acest fel a pus în pericol securitatea SUA. „Cine ştie ce a aflat el şi cui i-a spus? Este doar un alt exemplu al proastei judecăţi a lui Hillary Clinton”, a spus Trump, informează Agerpres.

Sursă info.

Comments