SCANDAL URIAS 50 de spioni rusi,

SCANDAL URIAS - 50 de spioni rusi, deconspirati

SCANDAL URIAȘ  în Rusia. Aproximativ 50 de noi agenți intrați recent în Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB, fostul KGB) sunt anchetați, după ce au sărbătorit intrarea în lumea spionajului plimbându-se ostentativ într-un cortegiu auto prin Moscova. Mai mult, aceștia au postat apoi pe internet și pe youtube fotografii și o înregistrare video, în care își dezvăluie și identitatea.

SCANDAL URIAȘ  Chipurile acestor absolvenți ai programului de pregătire al FSB se pot vedea clar în imaginile ce au devenit virale pe internet, fotografiile fiind în unele cazuri însoțite de numele complete ale noilor agenți. Într-una dintre fotografii și la finalul înregistrării video ei apar toți într-un grup, unii cu sticle de șampanie în mână.

Generalul în rezervă al FSB-ului, Alexander Mikhailov i-a acuzat pe respectivii agenți de „trădare”, în timp ce alți foști ofițeri de informații au avertizat că serviciile secrete străine vor înregistra fotografiile și identităților acestora, fapt care le compromite noilor agenți ruși posibilitatea de a lucra sub acoperire.

Sursă 

Comments