SCANDAL urias in Parlament imbranceli si

SCANDAL urias in Parlament: imbranceli si injuraturi de nedescris - Doar alesii locali vor avea sala...

Este scandal urias in comisia de Munca, acolo unde se modifica proiectul de lege prin care salariile demnitarilor ar trebui sa creasca de la 1 noiembrie. Desi au renuntat la majorarile lor, parlamentarii insista ca macar salariile primarilor sa creasca. In comisie sunt imbranceli si injuraturi de nedescris.

,,Pentru a indrepta o eroare majora facuta de colegi la Senat, va rog sa acceptati ca membrii comisiei de munca sa se reuneasca si sa aiba mandat ferm din partea plenului Camerei Deputatilor de a elimina din lege cresterile salariale pentru parlamentari", a spus Alfred Simonis.

,,Este o mare rusine ce s-a intamplat cu acel artificiu introdus de UDMR cu 10 minute inainte. Sa le fie rusine senatorilor care au trecut prin acel artificiu", a spus George Simion.

,,Ce am vazut mai devreme a fost festival al ipocriziei. AUR a votat la Senat pentru cresterea salariilor demnitarilor, la fel PSD, PNL si UDMR", a spus Ionut Mosteanu de la USR.

,,USR a fost singurul partid care a votat pentru pensii speciale, votul decisiv e aici, la Camera Deputatilor, lasati vrajelile cu senatul si amendamentul UDMR", a spus George Simion.

,,Omul care se viseaza presedintele Romaniei, se viseaza, stim cu totii, Simion, minte cu nerusinare, USR a votat intotdeauna impotriva pensiilor speciale", a replicat Mosteanu.

George Simion a stins lumina in sala

,,Faceti economie un pic! Pe romani ii puneti sa faca economie, nu v-ar fi rusine! Va mariti salariile, dar poate va luam si scaunele", a spus George Simion, dupa care a oprit lumina.

CU CAT CRESC SALARIILE ALESILOR LOCALIPrimarul Capitalei12.168 de lei net, dupa majorare 13.455 de lei net (+1.280 de lei)

Primar Sector11.115 de lei net, dupa majorare 12.285 de lei net (+1.170 de lei)

Primar municipiu mare9.126 de lei net, dupa majorare 10.091 de lei net (+ 965 de lei)

Primar oras mare7.312 de lei net, dupa majorare 8.073 de lei net (+761 de lei)

Primar comuna6.142 de lei net, dupa majorare 6.727 de lei net (+585 de lei)

Sursa: Realitatea PLUS

Comments