SE CAUTA DIRECTORI Posturile de profil din

SE CAUTA DIRECTORI – Posturile de profil din toate unitatile scolare au fost scoase la concurs

SE CAUTĂ DIRECTORI 168 de școli din Maramureș, de la grădinițe și până la licee își caută directori și directori adjuncți.

SE CAUTĂ DIRECTORI Anunțul a fost făcut de ministerul de profil, iar startul înscrierilor se dă pe 13 septembrie. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Judeţean (ISJ) Maramureș spune că participanţii la concurs trebuie să îndeplinească o serie de cerințe.

“Potrivit reglementărilor în vigoare cei care doresc să participe la concurs trebuie printre altele să fie membre ale corpului național de experți în management educațional. De asemenea, să fie titulare în învățământul preuniversitar și să aibă cel puțin gradul didactic II sau titlul științific de doctor în domeniul în care își desfășoară activitatea. Este necesar să nu fi fost sancționate disciplinar în ultimii patru ani școlari anteriori anului desfășurării concursului și să nu fi avut statutul de <lucrător al Securității> sau <colaborator al Securității>”- spune Adriana Meșter purtător de cuvânt al ISJ.

Aceasta mai arată că până pe 12 octombrie are loc depunerea electronică a dosarelor de concurs. Ulterior candidații vor susține concursul va avea două probe.
“Concursul are două componente, o probă scrisă, la nivel, care constă în rezolvarea unui test-grilă, de două ore, cu subiecte elaborate de minister. Aceasta va avea loc pe 12 octombrie. Urmează două probe respectiv interviul şi evaluarea CV-ului în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie”, a mai spun Meșter.

Rezultatele concursului vor fi afișate pe 18 noiembrie. Cei nemulțumiți vor putea depune contestații în perioada 21-23 noiembrie. După analizarea lor, până pe 9 decembrie, vor fi afișate rezultatele finale.

Potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educației până pe 16 decembrie va avea loc validarea în consiliul de administraţie al ISJ a rezultatelor finale.

Comments