Secretele pariorilor puse pe tava: asa devii un parior mai bun!

Secretele pariorilor puse pe tava asa devii

Secretele pariorilor puse pe tava: asa devii un parior mai bun!

Zicala „omul își face norocul cu mâna lui” este cât se poate de valabilă în pariurile sportive. Dacă acestea ar reprezenta strict un joc de noroc, nu ar mai exista pariori profesioniști, adică oameni care trăiesc din așa ceva, după cum există și jucători de poker profesioniști.

Pariorii buni depind foarte puțin de noroc și foarte mult de o strategie care poate fi catalogată „secretă” doar pentru a da acestui text o notă de suspans: „Secretele pariorilor dezvăluite”....

De fapt, secretele nu sunt altceva decât o sumă de reguli pe care profesioniștii sunt capabili să le respecte cu sfințenie. În mare, ele se referă la felul în care un jucător își gestionează bugetul de pariere, la numărul de selecții de pe bilet și la felul în care sunt analizate evenimentele sportive.

Gestionarea bugetului de pariere

Pentru a avea un profit din care să poți trăi, trebuie să ai o bancă mare. Am început cu concluzia, iar acum o argumentăm:

- miza pentru un singur pariu nu trebuie să depășească sub nicio formă 10% din buget. Așadar, se riscă 5% din bancă pe „cel mai sigur pariu posibil”.

- trebuie jucat pe „cote realiste”. Unii specialiști consideră că sintagma definește cotele între 1.20 și 1.80. Alții se duc cu limita superioară spre 2.20.

Este bine să stabilim o țintă de câștig pe termen lung, fie de o lună, fie de mai multe luni, fie de un sezon. Unii obișnuiesc să fixeze și un buget zilnic. Dacă îl pierd, se opresc din pariat în ziua respectivă.

Numărul de selecții pe bilet

La acest capitol nu există controverse, ca în cazul intervalului „cotelor realiste”. Pariorii cu experiență spun, la unison, că un bilet nu trebuie să conțină niciodată mai mult de o selecție. Cu alte cuvinte, trebuie jucate doar pariuri individuale.

Să spunem că ai analizat corect 5 meciuri, plasezi 5 pariuri cu cotă 2.00 și miză 100 de lei. Ai ghinion, într-un meci se întâmplă ceva neprevăzut și pierzi un bilet. Celelalte patru bilete sunt câștigătoare și îți rămâne un profit de 300 de lei. Dacă toate cele cinci meciuri ar fi fost pe un singur bilet, pe care ai fi mizat 100 de lei, ai fi avut o gaură de 100 de lei.

Analizarea evenimentelor sportive

Cuvântul spus de neșansă în deciderea unui pariu este cu atât mai mic cu cât analizezi mai bine meciul. O analiză aprofundată pornește de la studierea datelor statistice, dar cea mai importantă parte este interpretarea informațiilor de context. Informează-te foarte bine, trebuie să știi tot ce mișcă în sportul pe care joci.

Un alt secret nu foarte bine păzit este că jucătorii care sunt pe plus profită de ofertele speciale de la pariuri. Orice fond suplimentar contribuie la mărirea băncii, și ne întoarcem la ce am scris despre gestionarea banilor.Comments