Sefa Inspectoratului Scolar Calarasi, data afara la scurt timp dupa numire. Cum il ataca pe Iohannis cand era in PSD

Sefa Inspectoratului Scolar Calarasi, data

Sefa Inspectoratului Scolar Calarasi, data afara la scurt timp dupa numire. Cum il ataca pe Iohannis...

Anuntul a fost facut pentru edupedu.ro chiar de ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, cel care a semnat si numirea in functie a Roxanei Paturca.

"In momentul in care am aflat despre afirmatii denigratoare la adresa proiectului Romania educata mi-am revizuit decizia",a afirmat ministrul. ,,Atata vreme cat este vorba despre numiri, deci nu este vorba despre un concurs sau despre un examen, numirile se vor face pe niste criterii. In momentul in care am vazut ca persoana respectiva nu are acelasi obiectiv precum cel pe care l-am declarat, acela de a pune la punct lucrurile in Educatie pornind de la singurul proiect de tara, Romania educata, care a beneficiat de cea mai larga consultare publica, am apreciat ca nu pot continua in echipa.", a declarat Cimpeanu

In 2019, Paturca afirma ca presedintele Klaus Iohannis "este un penal cu imunitate absoluta", iar despre proiectul Romania educata ca e "un titlu jignitor, prin care Iohannis ne spune ca nu suntem educati si ca vine el sa ne educe".Paturca a fost data afara din PSD pe 1 septembrie 2020, pentru ca a absentat, impreuna cu alti trei colegi de partid, la votul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban, motiv pentru care demersul a esuat. La scurt timp a fost primita in PNL.

Comments