Senator USR Dan Ivan: In cadrul comisiei de Tineret si Sport din cadrul Senatului entitatile din domeniu s-au bucurat de tot sprijinul nostru

Senator USR Dan Ivan In cadrul comisiei de

Senator USR Dan Ivan: In cadrul comisiei de Tineret si Sport din cadrul Senatului entitatile din dom...

In 7 februarie 2023 Comisia de Tineret si Sport din cadrul Senatului Romaniei, a implinit un an de cand a fost infiintata.
De-a lungul acestei perioade, in cadrul sedintelor s-au dezbatut si analizat 47 de initiative legislative, dintre care 14 pentru raport si 33 pentru aviz.

Dan Ivan, senator USR Maramures si vicepresedinte Comisia de Tineret si Sport: ,,Impreuna cu colegii mei senatori din cadrul Comsiei de Tineret si Sport, am incercat sa imbunatatim, prin amendamente, proiectele legislative, dar si sa punem bazele unor noi proiecte din partea acestei comisii, lucrand la unison, fara sa tinem cont de culoarea politica.

Entitatile din domeniu s-au bucurat de tot sprijinul nostru si buna colaborare dintre Senatul Romaniei si diversele institutii, a fost marcata prin gazduirea de catre cele din urma a unor sedinte ale Comsiei de Tineret si Sport."

The post Senator USR Dan Ivan: In cadrul comisiei de Tineret si Sport din cadrul Senatului entitatile din domeniu s-au bucurat de tot sprijinul nostru appeared first on ZiarMM.

Comments