SEX TAPE – Consilier local, santajat cu o filmare in care facea sex cu amanta

SEX TAPE – Consilier local, santajat cu o filmare in care facea sex cu amanta

SEX TAPE. Un consilier local a ajuns să fie şantajat de un tânăr care a intrat în posesia unor imagini cu el în timp ce întreţinea relaxii sexuale cu amanta. Poliţiştii au organizat un flagrant şi l-au prins pe Alexandru Axinte, iar luni a fost trimis în judecată pentru şantaj de către Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Totul a început după ce un ales local din comuna Corni a avut o aventură cu o femeie din aceeaşi localitate care era, la rândul ei, căsătorită, iar soţul acesteia i-a povestit despre întâmplare unui prieten. Acesta din urmă a cerut numărul consilierului local şi l-a sunat spunându-i să îi dea 5.000 de lei, dacă nu va face publice pe internet imaginile compromiţătoare.

Pe fir a intrat şi un alt prieten al şantajistului, Alexandru Axinte, care a început şi el să apeleze consilierul local şi îi ceară bani. Alesul local s-a dus la Poliţie şi oamenii legii au organizat un flagrant, înscripţionând nouă bancnote de 100 de lei. Întâlnirea între victimă şi persoana care îl şantaja a avut loc în zona cimitirului Pacea pe şoseaua moartă.

Tânărul a venit cu un taxi şi a luat bani dându-i în schimb consilierului un CD. La scurt timp, a fost oprit de poliţişti, care au găsit asupra sa banii. Audiat tânărul a recunoscut fapta şi a spus că a fost instigat de un prieten de-al său să o comită.

Sursa info

Comments