SFARSIT TRAGIC - O tanara din Arad a fost ucisa intr-un orasel din Marea Britanie

SFARSIT TRAGIC - O tanara din Arad a fost ucisa intr-un orasel din Marea Britanie

SFÂRȘIT TRAGIC  Arădeanca Lenuţa Ioana Haidemac şi-a găsit sfârşitul în Marea Britanie, iar oamenii legii încearcă să stabilească cu exactitate cine este cel care i-a curmat viaţa. Tânăra de 28 de ani era dispărută de două zile, înainte ca trupul ei neînsufleţit să fie descoperit într-un apartament dintr-un orăşel din Marea Britanie.

Poliţiştii au deschis o anchetă după ce trupul tinerei Lenuţa Ioana Haidemac, originară din judeţul Arad, a fost găsit, la două zile după ce aceasta dispăruse. Cadavrul tinerei a fost descoperit într-un apartament din Skegness. Tânăra a fost văzută ultima dată îmbrăcată într-o rochie neagră şi cu pantofi negri, coborând dintr-o maşină pe o stradă de la periferia oraşului din Marea Britanie.

Lenuţa Ioana Haidemac avea, potrivit Dailymail, rude în oraşul Boston din Marea Britanie, dar şi prieteni în Skegness, acolo unde a fost găsită fără suflare. Reprezentanţii Poliţiei au precizat pentru sursa citată că a ratat o întâlnire în ziua de vineri, iar prietenii şi familia ei au devenit îngrijoraţi. Foştii colegi ai tinerei au transmis zeci de mesaje de condoleanţe pe reţeaua de socializare Facebook.

„Îmi este foarte greu să cred că o persoană atât de tânără, mamă şi o fire foarte veselă, nu mai este printre noi. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar familiei să le dea puterea de a trece peste această mare suferinţă”, a scris una dintre fostele ei colege.
SFÂRȘIT TRAGIC

Şi oamenii din orăşelul Skegness sunt şocaţi de cele întâmplate şi spun că, după ce poliţiştii au spart uşa clădirii în care tânăra a fost găsită, nu au mai dormit ore în şir. Orăşelul este unul liniştit, iar astfel de incidente nu au loc, de obicei, în comunitatea de acolo. Oamenii au aprins lumânări şi au lăsat flori în faţa clădirii unde trupul tinerei a fost descoperit.

Un bărbat de 29 de ani a fost arestat, fiind principalul suspect în cazul crimei, însă cercetările continuă.

Sursă

Comments