SIGHETU MARMAtIEI – Ucrainean prins in timp ce incerca sa introduca in tara 1.000 de pachete cu tigari de contrabanda (VIDEO)

SIGHETU MARMAtIEI Ucrainean prins in timp ce

SIGHETU MARMAtIEI – Ucrainean prins in timp ce incerca sa introduca in tara 1.000 de pachete cu tiga...

SIGHETU MARMAtIEI Politistii de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat, in urma unei actiuni pe linia combaterii contrabandei cu tigari, 1.000 pachete, in valoare de 11.700 lei, ce urmau sa ajunga pe piata neagra de desfacere.

In 9 ianuarie, in jurul orei 20.30, un echipaj al politiei de frontiera de la Sectorul PF Sighetu Marmatiei a observat doua persoane care transportau, de la malul raului Tisa catre interiorul tarii, colete voluminoase.

Politistii de frontiera au actionat pentru retinerea celor doi barbati, dar in momentul in care acestia i-au observat pe oamenii legii au abandonat coletele si s-au indreptat spre teritoriul ucrainean.

Au reusit retinerea unuia dintre ei, iar celalalt s-a retras pe teritoriul ucrainean prin apa raului Tisa.

Au fost informate autoritatile de frontiera ale statului vecin despre eveniment, concomitent cu dispunerea unor masuri de supraveghere si cercetare a zonei, ocazie cu care au fost descoperite doua colete ce contineau tigari.

Barbatul, identificat ca fiind cetatean ucrainean Grigorie V., in varsta de 24 de ani, a fost dus la sediul politiei de frontiera in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii coletelor descoperite a rezultat cantitatea de 1.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, a caror valoare se ridica la 11.700 lei.

Tigarile au fost confiscate. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda si trecere frauduloasa a frontierei de stat, la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Sursa info, foto si video ITPF Sighetu Marmatiei

&

The post SIGHETU MARMAtIEI – Ucrainean prins in timp ce incerca sa introduca in tara 1.000 de pachete cu tigari de contrabanda (VIDEO) appeared first on actualmm.ro.

Comments