Simona Halep, outsider in finala cu Serena

Simona Halep, outsider in finala cu Serena Williams de la Wimbledon 2019! Cotele la pariuri

Jucatoarea de tenis Simona Halep porneste ca outsider in finala cu Serena Williams de la Wimbledon 2019, desi a pierdut un singur set la actuala editie a turneului londonez. Romanca a acces in ultimul act dupa o victorie impresionanta in fata Elinei Svitolina, in timp ce americanca a trecut lejer de Barbora Strycova in faza semifinalelor.

Simona Halep, outsider in finala cu Serena Williams de la Wimbledon 2019

Bookmakerii o dau ca outsider pe Simona Halep in finala cu Serena Williams de la Wimbledon 2019, avand o cota la victorie de 2,40, fata de doar 1, 60 cat are americanca. O victorie a Serenei in doua seturi este cotata cu 2,34, iar una in set decisiv cu 4,10. Victoria romancei in minimum de seturi are o cota de 3,70, in ttimp ce cel mai putin scontat rezultat este o victorie a Simonei in trei seturi, cota 5,30.

Finala de la Wimbledon dintre Simona Halep si Serena Williams se va disputa sambata, 13 iulie, de la ora 16:00, pe Arena Centrala, iar toate informatiile vor fi pe FANATIK. La finalul intalnirii cu Svitolina, romanca a declarat ca nu se gandeste inca la finala si vrea doar sa traiasca acest moment.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Comments