Simona Halep, prima reactie dupa victoria fabuloasa din meciul cu Caroline Garcia: ,,M-am simtit ca acasa"

Simona Halep, prima reactie dupa victoria

Simona Halep, prima reactie dupa victoria fabuloasa din meciul cu Caroline Garcia: ,,M-am simtit ca...

”Ştiam că va fi mai dificil pentru că ea se hrăneşte cu energia publicului şi a jucat şi acasă. Atunci când joci acasă, o faci mai bine. E adevărat, şi eu m-am simţit ca acasă. Cred că şi din această cauză am putut să lupt până la capăt. Am câştigat pentru aceşti oameni minunaţi care au venit aici să ne susţină.

Caroline a jucat foarte bine la început, a lovit puternic şi eu am fost cam lentă. Sunt aici pentru că în ultimii 2-3 ani am învăţat să lupt până la capăt. Ştiam că voi câştiga acest meci dacă voi lupta până la capăt.

Mă doare puţin şoldul pentru că am căzut, dar spre să mă refac repede şi sper că nu va fi nevoie să mai jucăm meciul de dublu. Dacă antrenorul are nevoie de mine, sunt gata pentru orice”, a spus Simona Halep.

Următorul meci al zilei va fi între Pauline Parmentier (53 WTA) şi Irina Begu, locul 83 WTA. Dacă va fi cazul, acest meci va fi urmat de partida de dublu Caroline Garcia/Kristina Mladenovic - Irina Begu/Monica Niculescu. Căpitanii celor două echipe pot opera schimbări în rândul jucătoarelor care vor evolua în aceste partide.

După prima zi a întâlnirii din semifinalele FedCup, Franţa şi România erau la egalitate, scor 1-1.

În primul meci al zilei de sâmbătă, Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-1, pe Kristina Mladenovic, numărul 66 mondial. Apoi, Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-3, de Caroline Garcia, locul 21 WTA, în al doilea meci al semifinalei FedCup Franţa - România de la Rouen.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Comments