Simona Halep, super aparitie la un eveniment

Simona Halep, super aparitie la un eveniment caritabil! ,,Am o relatie foarte frumoasa cu copiii si...

Simona Halep a avut o super apariție la un eveniment caritabil desfăşurat la Sala Radio. A doua jucătoare de tenis a lumii a participat la un concert susţinut de Orchestra Naţională Radio, sub bagheta dirijorului Vlad Conta, organizat în sprijinul copiilor născuţi prematur. De altfel, Halep este şi ambasadorul campaniei „Grijă pentru Copii” desfăşurată de organizaţia Salvaţi Copiii România

Simona Halep, super apariție la un eveniment caritabil!

Simona Halep a profitat de moment şi a precizat că speră ca mai mulți sportivi să se alature campaniei. Fostul lider WTA nu a ezitat și a lansat primele invitații – le-a chemat pe colegele ei din echipa de Fed Cup să vină alături de această cauză, una în care ea crede foarte mult. Cea mai bună jucătoare de tenis a României a mai zis în cadrul evenimentului că are o relație frumoasă cu copiii.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

„A fost un moment deosebit. Să sprijinim această cauză este un lucru important. Eu am o relaţie foarte frumoasă cu copiii şi mă bucur că pot să promovez această campanie. Mi se pare plăcut şi uşor, e un moment special pentru că îmi doresc ca aceşti copii să aibă ajutorul de care au nevoie. Mi-ar face mare plăcere ca mai mulţi campioni să se alăture acestei cauze.

Citeşte şi:

Halep, start joc în FED Cup

Cu cât suntem mai mulţi, cu atât mai bine. Le invit cu mare drag şi pe colegele de la Fed Cup, pentru că e o cauză deosebită”, a spus Simona Halep pentru Agerpres. La puțin timp a postat și imagini de la eveniment pe rețelele de socializare. A doua jucătoare de tenis a lumii a urcat pe scenă într-o rochie neagră care a atras privirile tuturor. Peste câteva zile, Halep joacă în semifinala FED Cup, Franța – România.

Partida se va desfășura la Rouen, pe zgură, în 20 și 21 aprilie. De remarcat că pentru această întâlnire, căpitanul-nejucător Florin Segărceanu le-a convocat pe Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru.

  • 2 este locul pe care îl ocupă Simona Halep în clasamentul WTA
Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Comments