SOCANT! Unde s-a ajuns in razboiul dintre Reghe si Prodanca! Fiul celor 2 a ajuns de urgenta la spital, tatal i-a dat ignore total

SOCANT Unde s-a ajuns in razboiul dintre

SOCANT! Unde s-a ajuns in razboiul dintre Reghe si Prodanca! Fiul celor 2 a ajuns de urgenta la spit...

De ce a ajuns Bebeto la spital? Ar fi cazut din picioare inconstient in timpul unei sesiuni de recuperare medicala. Ar fi fost adusi cu ambulanta si internati pentru ca baiatului sa i se faca toate investigatiile, potrivit sportbull.

Martorii sustin ca baiatul ar fi cerut sa ia legatura cu tatal sau, Laurentiu Reghecampf. "Anamaria n-a avut ce face si s-a apucat sa ii scrie, i-a trimis poze si filmulete cu cel mic, l-a bombardat cu fisele de interpretare ale analizelor, rugandu-se de el sa-l sune pe baiat sau sa ii dea macar un mesaj vocal celui mic. Evident ca a fost ignorata total!,,, spun oameni din spital.

Unei asistente i s-ar fi facut mila si s-a oferit sa-i trimita si ea mesaje lui Reghecampf. Antrenorul lui Neftchi nu a dat insa niciun semn. Din contra.

Ce a urmat insa a fost de-a dreptul uluitor si l-a facut pe fiul sa mijlociu sa planga in hohote.

Chiar in acele momente, cand toata lumea se ruga de el bombardandu-l cu mesaje, ca sa ia legatura cu Bebe, Reghecampf incarca pe retelele sociale poze cu fiul daruit de cea care i-a fost amanta pana s-a pronuntat divortul si poze de la piscina cu iubita. Iar baiatul a vazut.

"Asa sunt unii oameni, cand divorteaza de neveste, divorteaza si de copiii care, saracii, n-au nicio vina. Ce vina avea copilul ala, saracu, in spital, speriat, ca tacsu si ma-sa s-au batut si si-au scos ochii? Iti era mila de el daca il vedeai cum se chinuia sa-si opreasca lacrimile, era rosu la fata si zicea ca nu-si mai suna tatal in veci. Pai asta e tata sau caine?", spun cei care au vazut toata scena.

De altfel, din clipa in care situatia a escaladat intre parintii sai, Bebeto n-ar mai fi avut parte de atentie din partea lui Reghe nici macar de Sarbatori sau zile de nastere. Despre cadouri nici nu se pune problema, chiar daca antrenorul a sustinut mereu in public ca n-a rupt nicio legatura cu baiatul.

De asemenea, Reghe a si cerut ordonanta ca sa se stabileasca program de vizita si pensie alimentara. Insa n-ar fi respectat nici una, nici alta, fiind executat silit de Prodanca pentru neplata pensiei de la introducerea actiunii.

Comments