Solistul trupei Taxi, atac in versuri la adresa celor care nu poarta masca: Nu-s toti destepti ca tine, tara e plina de prosti ca mine

Solistul trupei Taxi, atac in versuri la

Solistul trupei Taxi, atac in versuri la adresa celor care nu poarta masca: Nu-s toti destepti ca ti...


Solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu, 55 de ani, a compus o poezie cu talc, prin care loveste in negationistii care nu cred ca noul coronavirus este atat de periculos, potrivit Adevarul.


"Esti destept si stii ca nu-i nicio pandemie; Mortii sunt facuti din pix, la misto, se stie. Dar problema e ca nu-s toti destepti ca tine. tara e plina de prosti (foarte prosti) ca mine. De-asta te rugam, in cor, sa porti si tu masca. Ce sa-i faci, atata poate mintea noastra flasca. Dar daca tot esti destept, hai, ma, fii si bun! Mai ales ca nu e mult pana la Craciun. Fa o fapta buna, pentru prosti, de sarbatori: Poarta masca! Iti vom fi recunoscatori. De vei fi privit, de un alt destept, cu sila, Zi-i ca te-a rugat un prost si ca ti-a fost mila. Nu-ncerca sa ne explici, ca e inutil; Suntem prosti; nu merge nici direct, nici subtil. Nu te mai certa cu noi, ca te afecteaza. Pan' la urma, stii cum e: cel destept cedeaza", sunt versurile scrise de Dan Teodorescu pe pagina sa de Facebook.


Esti destept si stii ca nu-i nicio pandemie;
Mortii sunt facuti din pix, la misto, se stie.
Dar problema e ca nu-s toti...

Publicata de Dan Teodorescu pe& Vineri, 23 octombrie 2020

Masca de protectie a devenit obligatorie in aer liber in Bucuresti si in mai multe judete, in urma cresterii alarmante a numarului de imbolnarii.


Autoritatile au anuntat sambata, 24 octombrie, 4.761 de noi cazuri de coronavirus inregistrate in ultimele 24 de ore, rezultate din 33.843 de teste prelucrate.


Comments