SOLSTItIU DE VARA. Cum influenteaza solstitiul de vara fiecare zodie

SOLSTItIU DE VARA. Cum influenteaza solstitiul de vara fiecare zodie

SOLSTIŢIU DE VARĂ. Cum influențează solstițiul de vară fiecare zodie
SOLSTIŢIU DE VARĂ. Cum influențează solstițiul de vară fiecare zodie

Iată, așadar, ce-i așteaptă pe nativii fiecărei zodii în săptămâna 20-26 iunie.

BERBEC

Vouă, solstițiul de vară vă insuflă mai multă energie decât de obicei. Veți fi foarte entuziaști și veți avea chef să vă apucați de o grămadă de lucruri. Totuși, energia asta se va epuiza la un moment dat, așa că nu vă apucați de proiecte cu bătaie lungă pentru că există riscul să le abandonați.

Grație aspectului favorabil format de Jupiter, din punct de vedere profesional, veți avea o săptămână cu destul de multe reușite. Aveți șanse să obțineți fie o promovare, fie o mărire de salariu sau, evident, amândouă. Atenție, însă, dacă aveți propria afacere! Evitați să vă asumați riscuri mari!

TAUR

Pe voi, principalul eveniment astrologic al săptămânii vă sensibilizează excesiv. Vă simțiți neînțeleși, aveți tendința să vă victimizați și, în general, problemele emoționale nu vă dau pace.

Din punct de vedere al sănătății fizice, unii dintre voi s-ar putea confrunta cu probleme circulatorii care chiar nu ar trebui ignorate. Începeți prin a face mai multă mișcare pentru a activa circulația, apoi mergeți și la medic.

GEMENI

Pe voi, solstițiul de vară vă cam debusolează. Urmează o perioadă în care cu greu veți reuși să vă concentrați asupra sarcinilor pe care le aveți de îndeplinit iar deciziile le veți lua cu la fel de multă greutate. Tot ce vă putem spune este să luați hotărâri cu toată încrederea. Pe termen lung, veți vedea că ați făcut alegerea corectă.

Vești ceva mai bune în sectorul financiar. Jupiter și Pluton deblochează câștigurile, astfel încât este probabil să intrați în posesia unor sume de bani la care să nu vă fi așteptat. Știți ce-ar fi minunat? Să faceți un depozit bancar cu o dobândă bună. Vă va fi de folos când vă veți aștepta mai puțin.

RAC

Pentru voi, urmează o perioadă cu satisfacții pe aproape toate planurile. Și asta datorită faptului că solstițiul de vară are loc exact în ziua în care intrăm în zodia voastră. Veți fi mai energici ca de obicei, veți avea multă încredere în propria persoană și, pe cale de consecință, veți atrage numai evenimente pozitive.

În sectorul relațional, în cuplurile în care au existat neînțelegeri, acestea se vor lămuri iar viața de cuplu va cunoaște o îmbunătățire semnificativă.

Citeşte continuarea pe avantaje.ro.

Articole recomandate

Comments