Sore, adevarul despre relatia cu Smiley. Ce s-a intamplat intre ei de-alungul timpului. ,,Ne-am mai...


Sore Mihalache, in varsta de 34 de ani, este una dintre cele mai iubite artiste si actrite din Romania. S-a lansat in industria muzicala inca de la varsta de 11 ani, iar odata cu aparitia in serialul Pariu cu viata, difuzat de Pro Tv, viata ei s-a schimbat radical. Interpreta a dezvaluit care a fost rolul lui Smiley in viata ei.


Sore Mihalache s-a lansat in industria muzicala la doar 11 ani, alaturi de trupa Dolly. Timp de doi ani, din 2000 pana in 2002, Sore si celelalte membre Dolly, Adina, Bianca si Doris, au batut tara in lung si-n lat, cantand piesele ,,Tarzan" si ,,Draga Johnny".


Dupa de trupa Dolly s-a destramat, Sore s-a alaturat alteia, Crazy Win, alaturi de care a lansat hit-ul ,,Beautiful Love"


,,A fost primul videoclip pe care eu l-am facut ca regizor. Eram studenta, eu am terminat Facultatea de Regie de Film si mi-am dorit foarte tare sa merg inspre videoclipurile muzicale in prima faza. Eram la final de liceu cand am inceput (sa cante alaturi de Crazy Win - n.red.) si apoi am intrat la facultate.


Am mers vreo trei ani impreuna si prin prisma acestei trupe si a succesului dobandit l-am cunoscut si pe Smiley. Si asa am ajuns apoi sa am cariera solo, ma rog, manageriata fiind de el", a povestit Sore Mihalache, la Fresh by Unica.
Sore spune ca Smiley a sfatuit-o in in momente delicate din cariera ei solo. Artistul a fost inclusiv prezent la semnarea contractului pentru serialul ,,Pariu cu viata".


,,Smiley a jucat un rol foarte important. In primul rand ca mi-a fost un foarte bun prieten si sfatuitor. Eu nu stiam nimic despre industria asta, nici despre contracte, nici despre... cum sa vorbesti cu oamenii, cum sa negociezi, toate desubturile. El m-a luat efectiv ca pe o sora si a mers cu mine inclusiv la <>, pur si simplu a stat langa mine sa-mi explice, sa se cunoasca cu oamenii. A fost foarte misto si mi-a fost alaturi si... Nu stiu, nu cred ca am lansat vreo melodie fara sa ma consult cu el. Multe le-am si scris impreuna cu el", a povestit Sore.


In 2019, Sore si Smiley au lansat hit-ul ,,Jumatate", care are 16 milioane de vizualizari pe YouTube.


,,Ne-am mai si contrat asa, ca suntem doua firi puternice amandoi. El fiind Leu, eu fiind Scorpion, Leul are si cumva o figura paterna asa in mediile in care simte el ca trebuie sa protejeze. Si m-a lasat sa si gresesc. Dupa aia mi-a zis, hai vino ca am o solutie. Exact ca un tata si frate in acelasi timp", a mai spus Sore Mihalache la Fresh by Unica.


Comments