Sorin Grindeanu, mesaj halucinant dupa explozia cu 4 morti de la Calimanesti. Victimele erau muncito...

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a transmis un mesaj dupa tragedia de la Calimanesti. Patru muncitori au fost raniti si alti patru au fost grav raniti dupa o explozie urmata de incendiu produsa pe santierul de la Autostrada Moldovei.

"In momente de grea incercare, niciun cuvant nu poate alina pierderea persoanelor dragi.

In urma accidentului de pe santierul autostrazii A7, in care si-au pierdut viata 4 muncitori, transmit sincere condoleante familiilor indurerate. Ca ministru al Transporturilor am fost si sunt in permanenta legatura cu constructorul si autoritatile care au intervenit la locul tragediei", a scris Sorin Grindeanu, pe Facebook.

Ieri, premierul Marcel Ciolacu a fost in vizita pe santierul de la Autostrada Moldovei.

Marcel Ciolacu, socat dupa un drum prin tara: "Eu nu am mai vazut asa ceva si sunt mandru de romani"

"Este pentru prima data in istoria post-decembrista cand semnam tronsoane de autostrada Pornim Autostrada Unirii, in sfarsit trecem Carpatii! (...) O sa va povestesc un lucru inedit, cel putin pentru mine ca si roman. Cand mergeam pe DN-ul care era paralel cu Autostrada Moldovei, a fost pentru prima data cand am vazut ca romanii lasau prioritate pentru camioanele care mergeau sa lucreze la Autostrada Moldovei. Erau camioane care ieseau din camp, iar oamenii le dadeau prioritate si asta ne arata dorinta foarte mare a oamenilor pentru a se finaliza acest proiect de infrastructura. Romanii faceau coloana pentru a lasa constructorii sa lucreze. Eu nu am mai vazut asa ceva si sunt mandru de romani", spunea, ieri, Marcel Ciolacu.

Comments