Sotia lui Ilie Nastase are probleme grave de

Sotia lui Ilie Nastase are probleme grave de sanatate. Mesajul emotionant transmis

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt
Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt / FOTO: adevarul.ro

Vedeta si-a cerut iertare apropiatilor carora le-a gresit si i-a multumit sotului sau pentru sprijinul pe care i-l ofera in aceste momente de cumpana.

"In urma unor investigatii, cu cateva zile in urma , am aflat ca in interiorul corpului meu se dezvolta doua tumori, si este necesara o interventie de extirpare.
Nu stiu de ce Dumnezeu a ingaduit acest lucru, dar, inainte de a merge mai departe, vreau sa cer iertare tuturor celor ce le am gresit prin vorba sau fapta, si vreau sa i cer lui Dumnezeu ragaz, pentru a indrepta lucrurile.

Vreau sa i cer scuze in primul rand mamei mele, pe care am necajit o de multe ori, fostului meu sot Ovidiu , ca nu i am dat sansa mai des sa fie alaturi de fetita noastra, fostei sotii a sotului meu, ca am acuzat o de multe ori poate pe nedrept, fiului meu ca nu am reusit sa i ofer toata dragostea de care are nevoie, si totodata vreau sa i multumesc lui Ilie ca ma sustine neconditionat in aceasta incercare", a scris Brigitte Sfat pe contul sau de socializare, potrivit wowbiz.ro.

Articole recomandate

Comments