Spectacolul e, din nou, la el acasa! Razvan Lucescu si Daniel Pancu vin la Realitatea Sportiva, de la ora 18:00

Spectacolul e, din nou, la el acasa Razvan

Spectacolul e, din nou, la el acasa! Razvan Lucescu si Daniel Pancu vin la Realitatea Sportiva, de l...

Dupa cum v-am obisinuit in fiecare saptamana, Claudiu Giurgea pregateste o noua editie eveniment, alaturi de doi invitati de seama: Razvan Lucescu (51 ani), antrenorul celor de la Al-Hilal FC, si Daniel Pancu (42 ani), legenda Rapidului.

Acestia vor discuta despre cele mai importante subiecte din fotbalul romanesc, printre care si situatia formatiei din Giulesti, club la care cei doi au scris istorie.

Razvan Lucescu a evoluat atat ca jucator in Giulesti, dar si ca antrenor. In perioada in care a pregatit formatia din Capitala, "Juniorul" a cucerit doua Cupe ale Romaniei, in anii 2006 si 2007, si a reusit sa ii duca pe giulesteni pana in sferturile de finala ale Cupei UEFA.

"Pancone" este, fara doar si poate, una dintre legendele Rapidului.

Acesta a imbracat tricoul giulestenilor de peste 270 de ori, in toate competitiile, si a reusit sa cucereasca un titlu, in anul 1999, trei Cupe ale Romaniei, in anii 1998, 2002 si 2006, si doua SuperCupe, in anii 2003 si 2006.

Dupa ce si-a agatat ghetele in cui, chiar in tricoul Rapiduli, Pancu s-a apucat de antrenorat si i-a promovat pe giulesteni in Liga a 2-a.

Scrie-ne pe Facebook in timpul emisiunii, iar cele mai bune intrebari vor primi raspuns in direct!

Emisiunea "Realitatea Sportiva" cu Claudiu Giurgea, doar la Realitatea Plus.

Comments