Stefania Stefan a fost eliminata de la Survivor All Star, dupa un duel dur cu Zanni. ,,Ma aruncam in...


Stefania Stefan a fost eliminata de la Survivor All Star, in editia de joi seara, 16 mai 2024, dupa un duel dur cu Zanni. Filmarile s-au incheiat de o buna perioada, pe micile ecrane ruleaza editiile competitiei din Dominicana. In concurs raman din ce in ce mai putini concurenti.


Zanni a fost votat de colegii sai, iar colega lui de emisiune a ajuns la confruntare din cauza nominalizarii facute de TJ Miles, purtatorul Colanului de Imunitate.


Concurentii s-au luptat din greu, fiecare dorindu-si sa ajunga in marea finala Survivor All Stars. Stefania Stefan a fost eliminata de la Survivor All Stars, in editia de aseara, 16 mai 2024


,,Pentru cine nu stie, votul meu nu conteaza. Este doar un vot", a spus Zanni dezamagit.


,,Voturile astea sunt din ce in ce mai grele.. Desi nu as vrea sa-l votez pentru ca este unul dintre cei mai puternici concurenti, dar pentru ca sunt un Razboinic, il votez pe Zani", a spus Iancu Sterp, potrivit TV Mania.,,Eram sigura ca asa o sa fie voturile, ei au zis-o intotdeauna, nu avem cum sa-i judecam. Zanni ar putea sa intre cu oricine pe traseu, inclusiv cu mine, si sa castige. In acelasi timp, nu o sa il folosesc pe Zanni ca sa-l trimit pe cel mai bun dintre ei acasa.


Nu e nimic personal, dar trebuie sa se intample pentru ca Survivor este mai mult decat sportiv. Zanni a trecut prin greu, eu am trecut prin greu... Votul meu e un vot care o sa ii fie ok lui Zanni. Votul meu in seara asta o sa fie Stefania", a spus TJ Miles, potrivit protv.ro.


Zanni si Stefania Stefan s-au luptat pentru a ramane in competitiei, iar cea care a plecat a fost Stefania.


,,Pleaca o adversara pe care am indragit-o. Mi-ar fi placut maxim sa fi facut echipa, mi-ar fi placut sa ii arat Stefaniei ce inseamna sa ai un frate de 55kg, ma aruncam in dinti pentru ea. A fost cea mai buna fata, am incercat sa o mai dezechilibrez pentru echilibrul alor mele.


E dureros ca 1 si 2 se luptau, iar 6 si 7 se uitau. Puterea exemplului de acum trebuie sa ne faca mai atenti de acum. Nu trebuie sa mai existe Razboinici si Faimosi, am ramas numai barbati. Daca gresesc, sa ma trimiteti si saptamana viitoare la duel", a spus Zanni.


Stefania, de asemenea, a avut un discurs emotionant la finalul competitiei. ,,Vreau sa le multumesc tuturor ca au fost reali, au fost loiali, au fost prieteni. Am demonstrat ceea ce am vrut eu sa demonstrez! Am vrut sa demonstrez ca si o femeie e smechera si poate! Ca femeie, am reusit sa fiu tare, sa fiu agila, indemanatica. Consider ca am coroana, domnul Dan!", a spus Stefania Stefan.


Comments