Stelian Ion, nou atac la Iohannis: Este adevaratul artizan al USL2.0. Am mai fost tinuti pe bara inca o tura de un presedinte mediocru

Stelian Ion, nou atac la Iohannis Este

Stelian Ion, nou atac la Iohannis: Este adevaratul artizan al USL2.0. Am mai fost tinuti pe bara inc...

Stelian Ion sustine, intr-un mesaj postat miercuri pe Facebook, ca acum sunt mai evidente ca oricand "lipsa de apetit pentru reforme reale, a dorintei de coagulare a fortelor de dreapta si negarea cu obstinatie a realitatii".

"Presedintele Iohannis este adevaratul artizan al USL2.0. Daca mai era nevoie de vreo dovada, avem astazi inca o confirmare: ,,Il incurajez pe Florin sa continue si sa nu se teama si pe liberali sa ramana la guvernare. (...) Florin Citu nu are motive sa demisioneze sau sa fie demis." a spus Klaus Iohannis.

Lipsa sa de apetit pentru reforme reale, negarea cu obstinatie a realitatii, lipsa dorintei de coagulare a fortelor de dreapta sunt mai evidente ca oricand.

Klaus Iohannis ajuta PSD sa revina la putere si a reusit sa creeze premisele refacerii unei mai vechi legaturi de iubire dupa care se pare ca a tanjit atata amar de vreme. Pentru Klaus Iohannis si ,,echipa castigatoare" Constitutia a ramas doar un amanunt incomod, iar parteneriatul cu PSD este preferabil celui cu USR PLUS. Cu noi nu pot face combinatiile useliste sulfuroase, cu noi nu pot face manevre de control asupra justitiei pentru protectia baronilor galbeni si rosii certati cu legea. Cu useristii nu te intelegi, domnule, sunt caini, nu oameni!Lupta lui Iohannis cu pesedismul a fost de fatada, se vede clar acum. Premierul de la Grivco este uselist pur sange si nu avem ce-i face. Ne-a inselat pe toti cei care, in mod naiv, am avut o farama de incredere si l-am votat, multi dintre noi siliti de imprejurari.

Am mai pierdut inca o sansa, am mai fost tinuti pe bara inca o tura de un presedinte mediocru. Reformele reale vor mai astepta pana cand politicieni precum cei cu apucaturi pesediste si useliste vor fi trimisi acasa.

Daca tot se duce sambata la Congresul PNL, Klaus Iohannis ar trebui sa-si asume si lansarea oficiala a USL2.0: PNL impreuna cu PSD, in aplauzele echipei castigatoare", a scris fostul ministru al Justitiei pe Facebook.

Comments