Stroe, PNL: ,,Nu am vazut interes din partea PSD sa il sustina pe Mircea Geoana"

Stroe, PNL: ,,Nu am vazut interes din partea PSD sa il sustina pe Mircea Geoana"

Stroe, PNL: ,,Nu am vazut interes din partea PSD sa il sustina pe Mircea Geoana"

Purtatorul de cuvant al PNL, Stroe, a declarat miercuri ca nu a vazut din partea social-democratilor, pana in acest moment, vreun interes in a sustine candidatura lui Mircea Geoana si nu stie daca l-au reevaluat intre timp, el precizand ca personal, i-ar placea o finala PSD-PNL la prezidentiale.

"Nu am vazut din partea social-democratilor, pana in acest moment, vreun interes in a sustine candidatura domnului Geoana, nu stiu daca l-au reevaluat intre timp. Nu stiu daca contextul politic le cere sa faca un asemenea compromis dar pana la urma politica romaneasca ne-a dat de multe ori fel de fel de lucruru in care nu am fi crezut nicioata", a spus Ionut Stroe in emisiunea Romania Politica de la Prima News, despre scenariul unei sustineri din partea PSD pentru Mircea Geoana la alegerile prezidentiale.

"Nu cred ca in momentul de fata se poate intampla asa ceva, dar vom vedea este o chestiune ce tine de bucataria interna a PSD", a mai Stroe.

El a precizat ca "sunt doua mari partide care evident ca nu isi pot permite sa nu fie reprezentare in aceasta competitie extrem de importanta pentru functia de presedinte".

"Eu cred in maturitatea celor doua partide, apropo de proiectul guvernamental si de functionalitatea unei guvernari, nu as lega interesul politic pe care evident ca oricine il are in legatura cu functia de presedinte cu asigurarea coalitiei sau o eventuala scindare a partidelor la guvernare. Cele doua partide au maturitatea sa desfasoare aceasta competitie dupa niste reguli de fair-play. Ei au 35%, noi 28% -30%. Cele doua vehicule politice asigura celor doua partide prezenta in turul doi, unde cu siguranta va fi foarte foarte interesant. Mi-ar placea, dar este o opinie personala, o finala PSD-PNL", a mai comentat liberalul.

Comments