Studenta la Medicina in Iasi, care facea videochat, condamnata pentru santajarea unei colege. " "Stiu ce faci, draga fata norocoasa"

Studenta la Medicina in Iasi, care facea

Studenta la Medicina in Iasi, care facea videochat, condamnata pentru santajarea unei colege. " "Sti...


Doua studente din Iasi care practicau videochat-ul sunt in centrul unui scandal soldat cu dosar penal pentru una dintre fete, care a incercat sa o santajeze pe colega sa cu fotografii indecente.


"Stiu ce faci, draga fata norocoasa, sau dear lucky girl, nu stiu cum iti place mai mult. Stiu unde, stiu pe ce site-uri, la ce studio. Targul meu: 1.000 de lei pana maine, la ora 15:00, sau o postare interesanta va aparea peste tot. Asta pentru ca nu-ti vreau raul", i-a transmis santajista colegei sale prin intermediul unui cont fals de Facebook pe care aceasta il folosea, potrivit Mediafax, care citeaza& Ziarul de Iasi.


Tanara agresata a facut plangere la politie, iar politistii i-au recomandat sa intre in jocul santajistei pentru a putea organiza flagrantul.


Cand a primit suma de 1.000 de lei ceruta pentru a opri santajul, tanara studenta le-a spus politistilor ca nu are actele la ea si a oferit datele unei alte persoane.


Politistii au deschis dosar penal pe numele respectivei persoane, dar si-au dat seama rapid ca au fost pacaliti,


Astfel, pe langa acuzatia de santaj, studenta de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi a fost acuzata si de fals in acte. Tanara a primit o pedeapsa de un an si sase luni de inchisoare, cu suspendare. Sentinta nu este definitiva, astfel ca studenta a facut recurs.


Romania, una dintre jucatoarele globale importante pe piata videochatului, a inregistrat o crestere de la inceputul pandemiei atat a veniturilor venite din consumul acestui serviciu, cat si a numarului de cereri de angajare.


Pur si simplu, sute de persoane ramase fara un loc de munca cauta o solutie de avarie pentru aceasta perioada. Si parte dintre ele gasesc un job ca modele de videochat, macar pana la ridicarea masurilor restrictive.


Comments