SUBSTITUIRE Zetea, inlocuit de Dancus la

SUBSTITUIRE – Zetea, inlocuit de Dancus la comanda Consiliului Judetean: se impart banii pentru prim...

ANTICIPARE. Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Maramures, Gabriel Zetea, va fi inlocuit la conducerea institutiei de (deocamdata) unicul vicepresedinte in functie, Doru Dancus. Inlocuirea este una temporara si a fost dispusa (prin dispozitia nr. 746) chiar de cel supranumit "Ingerul", fiind motivata de faptul ca Zetea, rezolvand toate problemele judetului (inclusiv cea a Sistemului Integrat de Management al Deseurilor), a simtit nevoia unei deconectari si s-a dus putin in concediu.

&

Preluand atributiile de presedinte, Dancus va conduce maine, 28 august, o sedinta extraordinara a forului administrativ al judetului in care se va aproba – in unanimitate, evident - modul in care se va imparti UAT-urilor indatorate ,,cascavalul" provenit din cota de 20% calculata din cotele si sumele defalcate din unele venituri ale statului.

&

Conform legii, respectivele arierate (datorii - mai exact e vorba despre rambursarea ratelor la imprumuturile primariilor) se finanteaza in ordinea cronologica a vechimii lor. Si daca tot se impart bani pentru ,,bun management", tot luni se vor mai dispera niste bani din pusculita publica, sub forma contributiei pe caare si-a asumat-o CJ Maramures la diferite actiuni finantate din rezerva bugetara.

&

Catalin VISCHI

Comments