#SuperBun Retete dementiale pentru vremuri

#SuperBun - Retete dementiale pentru vremuri digitale

Abia ce-au trecut zilele calduroase cand toata lumea avea grija de silueta, iar odata cu temperaturile “de geaca” si in asteptarea marilor ospaturi de familie, am devenit cu totii putin mai ingaduitori cu poftele noastre culinare.

Cu alte cuvinte, e momentul cand bucatarii mici si mari au nevoie de putin ajutor si de multa inspiratie. Mega Image si ProTV le ies in intampinare cu #SuperBun, un nou produs media destinat generatiei digitale.

Dupa ce a dat un puternic imbold gastronomic romanilor, aducand in tara noastra cele mai de succes competitii culinare din lume, MasterChef si BakeOff, ProTV isi propune acum sa aduca in actualitate modul in care sunt prezentate retetele.

Asa a aparut superbun.stirileprotv.ro, canalul online de continut video cu durata scurta care anunta retete gustoase, vizualuri atractive si pasi de preparare simplu de urmat pentru orice millennial dornic sa-si incerce talentul in bucatarie. Si cand toate ingredientele folosite sunt usor de gasit la Mega Image, gatitul devine mai simplu ca oricand. 

Cate o noua reteta va putea fi vazuta la ProTV in fiecare sambata dimineata, in cadrul emisiunii “Ce se intampla, doctore?” de la 10:30, dar si pe Facebook sau in cadrul unor campanii de contextual video ads desfasurate pe site-urile  Internet ProTV.

Comments