Suporterii rapidisti, protest la meciul din Cupa Romaniei cu Farul Constanta. Galeria a stat jos, fotbalistii au refuzat jocul

Suporterii rapidisti, protest la meciul din

Suporterii rapidisti, protest la meciul din Cupa Romaniei cu Farul Constanta. Galeria a stat jos, fo...

Suporterii din peluza nu au fost de acord cu modul in care Jandarmeria a incercat sa ii legitimeze inaintea derby-ului pierdut cu FCSB pe Arena Nationala, scor 1-3. Fortele de ordine i-au fotografiat cu buletinele langa fata si au declansat o miscare de protest in randul ultrasilor.

Protestul ultrasilor este sustinut si de clubul Rapid.

,,Am primit cu indignare vestea privind modul in care fortele de ordine au inteles sa trateze suporterii nostri inainte de intrarea in Arena Nationala, pentru partida din 6 noiembrie. Tratamentul la care acestia au fost supusi din partea jandarmilor, care i-au separat dupa criterii doar de ei stiute, dezbracat, fotografiat si inventariat ca pe niste obiecte, este unul nu doar abuziv, ci unul care incalca unul dintre cele mai elementare drepturi ale omului: dreptul la demnitate.Cerem in mod public d-lui Ministru Bode sa ia masuri urgente pentru stoparea acestei practici a Jandarmeriei Romane, pentru stabilirea imprejurarilor in care aceste ordine, vadit nelegale, au fost date si executate si pentru tragerea la raspundere a celor vinovati", se arata in comunicatul FC Rapid.

Comments