SUPRAVIETUITOR - Copil de 3 ani, gasit dupa 72 de ore intr-o padure din Siberia plina de lupi si ursi

SUPRAVIETUITOR - Copil de 3 ani, gasit dupa 72 de ore intr-o padure din Siberia plina de lupi si urs...

SUPRAVIEȚUITOR  Un băiețel de trei ani din Siberia a supraviețuit singur timp de 72 de ore într-o pădure, cunoscută pentru faptul că e plină de lupi și urși, informează BBC News.

Tserin Dopchut se afla în grija străbunicii lui. În timp ce se juca cu niște căței s-a îndepărtat de casa sa. Copilul s-a aventurat în pădurea deasă din Tuva Republic. Acolo, copilul s-a rătăcit și n-a mai știut să se întoarcă. Acesta a avut parte probabil de cele mai lungi trei zile și nopți din viața lui.

BESTII, NU OAMENI – Trei maramureșeni au violat o fată, l-au bătut și prădat pe fratele acesteia
Acesta a uimit întreg mapamondul cu rezistența sa uluitoare de a îndura temperaturi de 0 grade Celsius. Mai mult, copilul a rezistat într-o pădure plină de animale sălbatice, ca urși și lupi, și râuri periculoase.

Norocul micuțul a fost că acesta avea ciocolată la el cu care a putut să se hrănească. Acesta s-a adăpostit sub un copac înalt, cu coroana deasa, care l-a ferit cât de cât de vânt și umezeală. Pe urmele copilului au plecat peste 100 de oameni, printre care voluntari , polițiști și forțe ale Ministerului Situațiilor de Urgență. Între timp, un elicopter a survolat peste 120 de kilometri pătrați în căutarea bărbatului, însă fără succes.

COLUMBIA MICĂ – Teren cultivat cu canabis descoperit de polițiști la Unguraș (VIDEO)

Autoritățile au organizat chiar și raiduri în peste 63 de case din satul Khut ca să se convingă că Tserin nu a fost răpit.Oamenii s-au mobilizat și pe rețelele de socializare, unde au lansat hashtag #FindTserin (n.r.#găsiți-l pe Tserin).

După trei zile de căutare și disperare, copilul a fost găsit chiar de unchiul lui, în sudul pădurii, la trei kilometrii de satul lui. Potrivit unui reprezentant al Ministerului Situațiilor de Urgență, băiatul a auzit vocea unchiului său, care îl striga și s-a dus singur la el. „Imediat cum unchiul lui l-a luat în brațe, primul lucru pe care l-a întrebat a fost dacă mașinuța lui de jucărie este bine. El a spus că a mâncat toată ciocolata pe care a avut-o în buzunare, iar apoi s-a relaxat și a adormit”, a declarat Ayas Saryglar, șeful Ministerului pentru Situații de Urgență.

Sursă

Comments