"Supravietuitorul": un concurent va fi eliminat definitiv

"Supravietuitorul" un concurent va fi

"Supravietuitorul": un concurent va fi eliminat definitiv

"Supraviețuitorul”. La proba de recompensă, cele două triburi (Hangin și Tubig) se vor lupta în apă, în încercarea de a câștiga un premiu care poate înclina balanța în joc. La începutul probei, Dragoș Bucurenci, prezentatorul emisiunii, le spune concurenților că are o surpriză: la această probă, chiar și tribul care pierde primește ceva – o sticluță, în care se găsește un mesaj! Rămâne, însă, de văzut care este mesajul pe care îl primesc concurenții.

Pe Insula exilului va avea loc primul duel. O dată la câteva zile, concurenții de aici trebuie să treacă printr-un duel, între doi sau mai mulți concurenți. Persoana care pierde duelul este eliminată definitiv din show, iar ceilalți mai au încă o șansă de a reintra în joc, până la următorul duel.

Proba de imunitate decide tribul care va ajunge la Consiliul tribal și care va fi nevoit să elimine, prin vot, unul dintre concurenți. Săptămâna viitoare, Hangin și Tubig se vor lupta, pentru a doua oară pentru simbolul imunității, care le garantează câteva zile în plus în show. Concurenții vor avea de dezgropat un stâlp, de trecut printre obstacole, de dărâmat un zid și de aruncat nuci de cocos. O probă foarte solicitantă pentru oricare dintre concurenții celor două triburi.

Săptămâna viitoare, luni și marți, de la 20:30, Supraviețuitorul va aduce aventurile concurenților care trec prin experiența vieții lor în casele tuturor românilor.

Articole recomandate

Comments