SURSE – Decizie radicala la UNPR

SURSE – Decizie radicala la UNPR

Decizie. Liderii PNL au lăsat să se înțeleagă, deocamdată pe surse, că a picat orice variantă de colaborare cu UNPR din cauză că PSD a racolat un număr important de parlamentari, iar în teritoriu conducerea centrală a UNPR nu a putut controla consilierii județeni.

Pe cale de consecință, UNPR va merge singur la alegerile parlamentare, pentru prima dată de la înființarea acestui partid. Fără cele mai importante motoare, Gabriel Oprea și Neculai Onțanu, nici cei mai optimiști lideri UNPR nu sunt convinși că vor scoate 5% la parlamentare.

”Cum să vă zic? E greu, dar vom încerca, pentru că altă variantă nu mai avem. Unde să mergem? La PNL ne-au trimis la plimbare, PSD ne-ar vrea de sclavi și asta nu acceptăm noi. Deci, ne rămâne a treia variantă, să mergem singuri”, ne-au precizat surse din UNPR.

Marea problemă pentru UNPR este că odată ce își vor despărți drumurile, cei de la PNL stau la pândă și ar putea racola o serie de parlamentari UNPR, cam ceea ce a mai rămas după ”dezmățul” PSD-ului.

În aceste condiții, UNPR va avea de înfruntat o soartă foarte grea în toamnă, atât în ultima sesiune parlamentară, dar mai ales în cadrul alegerilor parlamentare.

sursa

Comments