SUSPICIUNILE S-AU ADEVERIT - Mercedes de lux in valoare de peste 35.000 de euro furat din Italia, depistat de politistii de frontiera maramureseni in urma unui

SUSPICIUNILE S-AU ADEVERIT Mercedes de lux

SUSPICIUNILE S-AU ADEVERIT - Mercedes de lux in valoare de peste 35.000 de euro furat din Italia, de...

SUSPICIUNILE S-AU ADEVERIT Politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Viseu de Sus au depistat un autoturism marca Mercedes CLA 200 D in valoare de peste 35.000 euro, care figura in bazele de date ca bun cautat pentru confiscare.

In data de 8 decembrie a.c., in jurul orei 17.30, politistii de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Viseu de Sus au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism, marca Mercedes CLA 200 D, cu numar de inmatriculare specific Italiei. Soferul era un cetatean roman in varsta de 38 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

La controlul efectuat asupra documentelor, lucratorii nostri au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea acestora fapt pentru care au luat masura conducerii autoturismului si soferului la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

Astfel, in urma unor verificari suplimentare efectuate s-a constatat faptul ca autoturismul in cauza figureaza ca fiind bun cautat pentru confiscare, alerta introdusa de catre autoritatile din Italia.

Masina, in valoare de aproximativ 35.000 euro, a fost indisponibilizata la sediul S.P.F. Viseu de Sus, iar in cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire, iar la finalizarea acestora se vor lua masurile legale ce se impun.

Informatii furnizate de ITPF Sighetu Marmatiei

The post SUSPICIUNILE S-AU ADEVERIT - Mercedes de lux in valoare de peste 35.000 de euro furat din Italia, depistat de politistii de frontiera maramureseni in urma unui control appeared first on actualmm.ro.

Comments