Tanara din Bacau, ucisa de iubit in urma unui acces de furie

Tanara din Bacau, ucisa de iubit in urma

Tanara din Bacau, ucisa de iubit in urma unui acces de furie

Suspectul a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza ca sa fie prezentat unui judecator cu propunere de arestare preventiva.

Alaturi de acest cuplu locuia si fetita barbatului, in varsta de 8 ani. Vecinii i-au vazut impreuna cand se intorceau de la o petrecere si nimic nu prevestea nenorocirea care avea sa se intample, scrie ProTV.

Vecinii nu isi explica ce s-a putut intampla intre cei doi si de ce s-a ajuns la crima. Din curtea lor niciodata nu s-au auzit vorbe grele si toti deplang acum soarta femeii.

"Nu am auzit niciodata. Ieri au plecat cu voie-buna la Onesti. Au venit impreuna, nu au zis nimic. Noi am auzit in dimineata asta ce s-a intamplat. Eu i-am vazut intotdeauna, ea a fost o femeie harnica si mereu vorbeau, erau impreuna", a afirmat o vecina.

Fetita suspectului era si ea acasa, insa anchetatorii spun ca nu a asistat la scena sangeroasa. Acum este in grija unor rude si urmeaza ca mama suspectului sa se ocupe de copila. Daca va fi gasit vinovat pentru omor, barbatul risca 20 de ani dupa gratii.

Comments