TEST ONLINE. Alege o carte de tarot si vezi ce iti rezerva destinul in urmatoarele 6 luni

TEST ONLINE. Alege o carte de tarot si vezi ce iti rezerva destinul in urmatoarele 6 luni

Tarot
Tarot
Tarot Tarot

TEST ONLINE CU CARTI DE TAROT. Afla ce iti rezerva viata in urmatoarea perioada!

TEST ONLINE. Vrei sa te lasi pe mana destinului? Cartile de tarot sunt cele mai fidele cand vine vorba de predictii in ceea ce priveste viitorul fiecarei persoane.

Desi sunt atribuite traditiei tiganesti de ghicire a viitorului ori de descriere a personalitatii fiecaruia, tarotul nu este o inventie a culturii rrome. Cartile de tarot au aprut in anul 1392, cand Jacquemin Gringonneur, un specialist in artele divinatorii ale vremii, a pictat trei seturi de carti pentru regele Charles al VI-lea al Frantei.

Alege una din cartile de mai jos, fara a vedea despre ce carte e vorba, ca si cum ai trage la sorti. Citeste apoi interpretarile pentru alegerea facuta si afla cateva lucruri importante despre personalitatea ta, cumpenele pe care le ai de trecut si ce iti rezerva viata in urmatoarea jumatate de an.

Intepretarile pentru cartea aleasa:

1. MAGICIANUL

Cartea magului dezvaluie o serie de lucruri interesante despre potentialul tau. Poti obtine orice doresti in viata deoarece ai la indemana calitati comunicationale unice. De asemenea, esti expert in manipulare, ai suficienta incredere in tine incat sa manipulezi situatiile in favoarea ta si esti pregatit oricand pentru un nou inceput.
Predictie pentru urmatoarele 6 luni: Vei obtine un succes rasunator in domeniul profesional. E foarte posibil sa primesti bani incat sa ii investesti intr-o casa, dar trebuie sa ai mare grija cu acesti bani. Nu ii da pe bijuterii sau alte obiecte de fala. Acestea au o incarcatura negativa in perioada urmatoare.

Citeste lista completa a intrepretarilor pe TeoTrandafir.com

Articole recomandate

Comments