TOAMNA CALDA – Cum va fi vremea la final de saptamana

TOAMNA CALDA – Cum va fi vremea la final de saptamana

TOAMNĂ CALDĂ. Vreme în general frumoasă și caldă este aşteptată vineri în Maramureş. Spun prognozele că în toate regiunile județului vor fi perioade cu soare , dar și perioade în care norii vor lua locul acestuia. Vântul va sufla în general slab, iar maximele termice în continuare ridicate pot ajunge până la 30 grade în Baia Mare și Seini, vor fi 29 grade în Sighetu Marmaţiei, 28 grade se vor înregistra în Târgu Lăpuş, iar în Cavnic şi Borşa mercurul din termometre poate urca până la 23 -24 grade Celsius.

Spun prognozele că în Baia Mare joi și vineri va fi vreme în general frumoasă și caldă. Spun meteorologii că pe parcusul ambelor zile va fi soare ,dar vor fi și perioade în care locul acestuia poate fi luat de nori trecatori. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 30 grade Celsius.

Vreme frumoasă și caldă caldă, se anunţă în Sighetu Marmatiei pe parcursul următoarelor două zile. Meteorologii spun că vineri și sîmbătă perioadele cu soare , vor alterna cu cele cu nori, iar vântul va sufla în general slab. Maximele termice nu vor depăşi spre finalul intervalului 29 grade Celsius.

În următoarele două zile se anunţă vreme frumoasa si caldă în Borşa. Meteorologii spun că în zona joi ș vineri vor fi perioade cu soare, dar și pe rioade în care nori trecători vor lua locul acestuia. Vântul va sufla slab, iar maximele termice nu vor depăşi 24 grade Celsius.

În Cavnic se anunţă vreme frumoasă și caldă atât vineri cât și sîmbătă. Prognozele arată că în zonă vineri va fi soare , însă treptat apar norii care vor lua din când în când locul acestuia. Sîmbătă cerul va fi parțial însorit , iar vântul va sufla în general slab. La prânz se vor înregistra maxime termice de cel mult 24 grade Celsius.

Vreme frumoasă și caldă este aşteptată vineri și sâmbătă în Târgu Lăpuş. Meteorologii spun că pe parcursul ambelor zile va fi soare, însă din când în când norii pot lua locul acestuia .Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 28 grade Celsius.

Spun prognozele că în Seini următoarele două zile aduc vreme frumoasă și caldă. Prognozele spun că vineri perioadele cu soare vor alterna cu cele cu nori, în timp ce sâmbătă cerul va fi doar parțial însorit. Vântul va sufla slab, iar maximele termice se vor situa în jurul valorii de 30 grade Celsius.

Comments