Top 10 reclamatii bizare facute la Politie. Cazul romanului care a cerut recuperarea masinii de spalat de la reparat

Top 10 reclamatii bizare facute la

Top 10 reclamatii bizare facute la Politie. Cazul romanului care a cerut recuperarea masinii de spal...

Zeci de sesizări cel puţin ciudate sunt făcute săptămânal la Poliţie cu ajutorul audierilor, în scris sau chiar prin numărul de urgenţă 112. Dintre cei care dau de lucru aiurea poliţiştilor doar cei care sună la 112 pot fi sancţionaţi pentru că au alertat autorităţile fără un motiv serios. La fiecare solicitare făcută în scris sau în audienţe, poliţiştii trebuie să răspundă. 

Pe baza informaţiilor oferite de Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Adevărul.ro a realizat un top al celor mai neobişnuite reclamaţii :

1. Un bistriţean a apelat la poliţie pentru a-şi recupera maşina de spălat care se afla la reparat, supărat fiind de faptul că meseriaşul îl amâna.

2. Un cetăţean le-a cerut poliţiştilor să-l ajute să-i facă paşaport câinelui pe care dorea să-l ia în străinătate.

3. Printr-o plângere la poliţie, un bistriţean le-a cerut oamenilor legii să le demonteze aparatele de aer condiţionat ale vecinilor, pe motiv că fac zgomot.

4. Un bistriţean a sunat la poliţie şi a reclamat faptul că este amendat de controlorul de tren pentru că nu are bilet pentru călătoria efectuată.

5. Un şofer nervos a reclamat la poliţie faptul că a fost depăşit în trafic de un alt autoturism.

6. Un bistriţean a reclamat faptul că telefoanele i-ar fi ascultate şi că ar fi urmărit de CIA sau SRI.

7. Un cetăţean a făcut o plângere la poliţie împotriva E.ON Gaz, după ce a primit o factură mare la gaz. 

8. Lucrările de pe strada pe care locuia l-au deranjat atât de tare pe un bistriţean, încât a reclamat acest lucru la poliţie. Acesta era deranjat de mizerie şi zgomot.

9. Un bistriţean şi-a reclamat la poliţie vecinii pentru că şi-au montat un sistem de supraveghere video. 

10. Un cetăţean a reclamat faptul că vecinii nu declară la Asociaţia de proprietari consumul real de apă apărut pe contor.

Vă mai recomandăm:

Comments