TRAFIC DE PERSOANE – Sef de politie, retinut de DIICOT

TRAFIC DE PERSOANE – Sef de politie, retinut de DIICOT

TRAFIC DE PERSOANE Şeful Poliţiei Mizil, judeţul Prahova, a fost reţinut, joi dimineaţa, pentru 24 de ore, de procurorii DIICOT, după ce a fost audiat pe parcursul întregii nopţi, surse judiciare declarând că acesta este suspectat că cerea favoruri sexuale tinerelor care se prostituau.

TRAFIC DE PERSOANE Surse din rândul anchetatorilor au declarat că şeful Poliţiei din Mizil, Marius Rotaru, a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de favorizarea infractorului şi abuz în serviciu în scop sexual.

Potrivit aceloraşi surse, Marius Rotaru cerea favoruri sexuale tinerelor care se prostituau ca să le soluţioneze rapid plângerile depuse de acestea împotriva proxeneţilor. Cu toate acestea, plângerile nu erau soluţionate.

În acest dosar, miercuri, procurorii DIICOT şi cei ai DGA au efectuat mai multe percheziţii, inclusiv acasă la Marius Rotaru şi la Postul de Poliţie.

Mai multe persoane au fost aduse la audieri. Şeful Poliţiei Mizil a fost adus la sediul DIICOT de către ofiţerii DGA, miercuri, la ora 16.00.

sursa info

Comments