Tragedie in Bistrita! Barbat ucis de un copac care a cazut peste el

Tragedie in Bistrita Barbat ucis de un copac

Tragedie in Bistrita! Barbat ucis de un copac care a cazut peste el

La locul incidentului au intervenit un echipaj al SAJ Bistrita-Nasaud si unul al Salvamont, care insa nu au mai putut face nimic pentru barbat, care din pacate prezenta leziuni incompatibile cu viata, fapt pentru care nu s-a impus inceperea manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat la locul solicitarii.

Politistii au deschis un dosar penal si ancheteaza imprejurarile in care s-a produs tragicul eveniment.

"Astazi, politistii au fost semnalati cu privire la faptul ca intr-o padure a localitatii Telciu un barbat este inconstient.Din primele verificari s-a stabilit ca este vorba de un barbat de 46 de ani din Telciu care in timp ce desfasura activitati forestiere, respectiv taia un arbore, un alt copac l-ar fi lovit. Medicii prezenti la fata locului, dupa aplicarea protocolului de resuscitare, au constatat decesul barbatului.

In continuare cercetarile sunt desfasurate in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de ucidere din culpa, urmand sa fie stabilite cauzele si imprejurarile producerii evenimentului", a precizat pentru Realitatea de Bistrita, Paul Rodila, purtatorul de cuvant al IPJ Bistrita-Nasau

Comments