TRAGIC – A murit carbonizat din cauza unui scurtcircuit electric

TRAGIC – A murit carbonizat din cauza unui scurtcircuit electric

TRAGIC. Maşina bărbatului găsit carbonizat a luat foc din cauza unui scurtcircuit electric.

S-au stabilit cauzele probabile ale incendiului de luni dimineaţa, 25 iulie, în urma căruia un bărbat a fost găsit carbonizat. În urma investigaţiilor efectuate de pompieri, cel mai probabil, totul a avut ca punct de pornire un scurtcircuit electric. În urma incendiul, în maşina marca Opel Vectra, a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 65 de ani din Birchiş.

Ce căuta omul tocmai la marginea satului Pârneşti, comuna Săvârşin, pe un drum care duce spre nicăieri? Din informaţiile pe care le deţinem, bărbatul deţinea în apropiere, mai exact pe dealurile din preajma satului Pârneşti, mai multe animale pe care le îngrijea. Nu este exclusă posibilitatea ca bărbatul, care suferea de o boală de inimă, să fi rămas blocat în maşină după ce a avut loc scurtcircuit. De ce scaunul şoferului, cel pe care se afla bărbatul era lăsat pe spate? Nu este exclusă nici posibilitatea ca bărbatul să fi dormit în momentul izbucnirii incendiului.

Cu toate acestea, o posibilitate este exclusă de poliţişti: cea în care decesul bărbatului este unul suspect.

Incendiul a fost văzut luni dimineaţa în jurul orei 10:30 de un localnic din Pârneşti care a sunat la 112 anunţând incendiul şi faptul că în autoturismul care ardea se afla o persoană. Pompierii de la Garda II Birchiş precum şi pompierii voluntari de la SVSU Săvârşin s-au deplasat la faţa locului pentru a stinge incendiul.

Sursa info

Comments